Minnesota

View listings

minnesota.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Minnesota

Fastighet till salu i Minnesota

Minnesota gränsar till norr med Kanada, i söder med Iowa, i öst med Winsconsin, i väster med North Dakota och South Dakota

Minnesota är 32: e federerade staten i USA och har en befolkning på 4 919 479 invånare. Huvudstaden är Saint Paul, men den mest befolkade staden är Minneapolis; Andra relevanta centra är Duluth, Rochester och Bloomington.

Minnesota är känt för sina sjöar, det kalla klimatet och dess "Midwestern Minnesota Nice".

Minnesota är landets mest befolkade stat och kallas ofta som en av de hälsosammaste staterna i Amerika, så en mycket trevlig plats där man letar efter egendom till salu i Minnesota.

Men frågan är på Minnesota fastighetsmarknaden som år 2018 är kraftfull.

Om du vill köpa en fastighet till salu i Minnesota måste du veta att den stängda försäljningen är 6% lägre än förra året och försäljningen minskade med 4%.

Det finns en prisförbättring jämfört med förra året. Minnesota bostäder fortsatte också att uppskatta i värde, men i en något lägre takt än medeltalet. Den genomsnittliga egendomspriset i Minnesota har ökat med 8,2% under det senaste året och det förväntas att värdet kommer att öka med 4,9% inom det närmaste året.

Faktorer som påverkar Minnesota fastighetsmarknaden år 2018 är olika.

Inventarier är den största faktorn för Minnesota fastighetsmarknaden. Från december 2016 till december 2017 föll inventeringen 27,5%, vilket resulterade i det lägsta för Minnesota-fastighetsmarknaden sedan 2004.

Det är verkligen den rätta marknaden för en säljare som har egendom till salu i Minnesota. Erbjudandet är fortsatt lågt, eftersom efterfrågan är hög, vilket bidrar till att höja huspriserna.

Det innebär att inte bara bostadsutbudet kommer att vara viktigt att observera år 2018, utan även tillgängliga prisklasser.

Experter förutspår att räntorna kommer att nå 5% i slutet av året, vilket kommer att påverka vad köparna har råd med. Detta kan leda till en minskning av det genomsnittliga försäljningspriset, men experter är inte oroliga eftersom de fortfarande ligger under hypotekslånen på 8% av den senaste recessionen.

De bästa ställena att bo och var man ska leta efter fastigheter till salu i Minnesota är olika.

Nästan 60% av Minnesota bor i storstadsområdet i Twin Cities. Detta består av Minneapolis, den mest folklorösa staden i Minnesota, St Pauls huvudstad och den omgivande omkretsen.

Både St. Paul och Minneapolis är mycket levande städer med överkomliga genomsnittliga försäljningspriser som fortsätter att öka allt mer.

Forbes-tidningen har nyligen nyligen röst Minneapolis som den hälsosammaste staden i Amerika, så det är mycket bra att söka en fastighet till salu i Minnesota.

Tvåstadsstadsregionen är det trettonde största storstadsområdet i landet. Dessutom finns det 17 städer i Minnesota med populationer över 50 000. De södra förorterna i Twin Cities, som Lakeville, drar nytta av högpresterande skolor, en stabil och alltmer stigande bostadsmarknad.

Minnesmarknaden för fastighetsmarknaden för 2018 är avsedd att fortsätta den stabila tillväxten av de genomsnittliga försäljningspriserna, men kommer att behöva bekämpa nedgången i lager och avskärmning som sker över den nationella nivån. Säljare kan njuta av efterfrågan och utbudets brist.

  •  
    Harmony: Minnesota-byggnaden Paladin!

    Harmony: Minnesota-byggnaden Paladin! Jag vill investera Men var? Jag vill åka och bo utomlands Men hur? Sluta fråga dig själv dessa frågor! Din lösning finns i den här korta artikeln. Du har rätt, du måste bara bli bekväm och få dig med en penna och papper för att stifta alla våra tips för att ...

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 11641

Försäljning 2:a, Minnesota, Saint Paul, Saint Paul, Saint Paul

2,673,027.35SEK
Försäljning
2:a

50 m²
lägenheter till salu
UNAVAILABLE
Cod. 7036

Försäljning 5:a eller större, Minnesota, Minneapolis, Minneapolis, Minneapolis

1,710,737.50SEK
Försäljning
5:a eller större

40 m²
Stor studio i Art Deco-byggnaden
UNAVAILABLE
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB